Όροι Χρήσης - Πνευματικά Δικαιώματα

Ο παρών ιστότοπος http://www.mathseduc.com/ ανήκει στον Μάρκο Δάλλα και το περιεχόμενό του προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ειδικότερα, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Όσον αφορά στο περιεχόμενο των υπερσυνδέσεων που ανακατευθύνουν σε άλλες ιστοσελίδες ή υλικά και αποτελούν πνευματικά δικαιώματα τρίτων, η χρήση τους διέπεται από τους όρους που θέτουν οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων και οι εκδότες ή/και οι συγγραφείς. 

  • Όσον αφορά στο περιεχόμενο του ιστότοπου που τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε τρίτους, προτείνεται η χρήση του περιεχομένου να διέπεται από τους όρους της ακόλουθης άδειας: Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0), εκτός κι αν κατά περίπτωση ορίζεται κάτι διαφορετικό από τους εκδότες ή/και τους συγγραφείς. 

  • Όσον αφορά στο περιεχόμενο του ιστότοπου που τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στον Μάρκο Δάλλα, η χρήση του περιεχομένου διέπεται από τους όρους της ακόλουθης άδειας: Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0), εκτός κι αν κατά περίπτωση ορίζεται κάτι διαφορετικό.